Torrstek forellen på kryddsidan. Bryn smöret i en kastrull. Häll över det brynta smöret. Skär filéerna i 2 bitar och garnera med forellrom och plockad dill. 50 g Arla® Svenskt Smör. 25 g forellrom. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 putsad och skinnfria rödingfiléer 1 tsk olivolja 1 tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 25 g forellrom 12 kvistar färsk dill Rub
Lägg några klickar smör och några kaffirlimeblad i botten av en form. Några klickar smör på fisken. Det blev saftigt och smörigt och smakade mest av kaffirlimebladen, vilket inte var dumt alls
Förkoka färsk potatis, låt den svalna något, dela den sedan & lätt på dubbla folieark, ös på med färsk lök & örter, örtsalt, kallpressad rapsolja & smör
Nykokt färskpotatis eller bakad potatis med ett gott kryddsmör passar bra till fisken. Abborre, forell, sik eller gös - här får du ett härligt recept att anrätta "skörden" av sommarmorgonens tidiga fiskafänge