Smält smöret, doppa kycklingen i smöret och lägg ner i påsen, skaka påsen. 1100 g smör. 13 dl finkrossade cornflakes. 16 kycklingklubbor eller kycklingfiléer 100 g smör ½ tsk vitlökspulver ½ tsk paprika pulver 1 tsk salt 1/4 tsk svart peppar 3 dl finkrossade cornflakesSkölj kycklingen och torka dem torra
Blanda smör och socker i en bunke. Blanda försiktigt ner cornflakes i smeten. 100 g rumsvarmt smör/margarin. 4 dl cornflakes, av ett märke som är glutenfritt. 100 g rumsvarmt smör/margarin
Att smälta choklad och blanda ner cornflakes har jag gjort innan, men aldrig dessa… fast det har jag inte gjort nu heller eftersom det var Anna som gjorde dem
Blanda ihop smör, ströbröd, corn flakes, salt och bred över fisken. Martina Ca 392 kcal/port med potatis Ca 278 kcal/port utan potatis 4 port 500 g tinad fiskfilé 4 msk flytande smör 1/2 dl ströbröd 2 dl krossad cornflakes 2 krm salt 1 pressad vitlöksklyfta 4 port potatis (150g/port) Gör så här. 4 msk flytande smör. 2 dl krossad cornflakes
Vänd torsknuggets i äggblandningen och avsluta med att panera dem i cornflakes. Stek nuggets i smör och olivolja i ca 3-4 min på varje sida. 4 dl cornflakes
De är enkla och man kan lätt lura sig att de är lite nyttiga då de innehåller cornflakes. 100 gr rumsvarmt smör. 2 dl cornflakes. Stor kram Kristina 100 gr rumsvarmt smör. 2 dl cornflakes
* Jag använde vegansk smör men även kokosolja kan funka till bottnarna / I used vegan butter for this but coconut oil might also work for the cornflake mixture
När potatisen är klara, häll ut vattnet tillsätt mjölk, smör och pressad vitlöksklyftan. Krossa cornflakesen i en matberedare eller i en plastpåse och en kavel
Vi stekte den i carlshamns mjölkfria smör och njöt vi den härliga krispiga resultatet. Till paneringen har vi använt cornflakes från Schär och vi "mosade" med stavmixern
Tunnhyvla smöret och fördela också det jämnt över. Inspiration till den här goda efterrättskakan med årets skörd av äpplen och plommon, och med ett kul täcke av cornflakes, mandel och vit choklad, har jag fått av Annika på bloggen Bak och Mat för alla
Vispa smör, socker och oljan vitt och poröst. Blanda i alla torra ingrediensen och häll ner det i smörsmeten utom flingorna och potatismjölet som blandas i sist
Koka upp smör och fibersirap gold. Sega chokladgodisar med crunch, det vill säga cornflakes. Jag har lite snöat in på det här med olika slags cornflakesgodis och kakor just nu, och det är jag i ett nötskal för jag fastar lätt i en typ av bakverk som jag tycker extra mycket om