Klicka smeten i småbrödsformarna och låt stå ett tag så de stelnar något. Till 10 ganska stora klickade kakor behövs 100 g smör 1 dl ljus sirap 3/4 dl strösocker 3 msk kakao 1 tsk vaniljsocker 4 dl cornflakes Småbrödsformar att klicka smeten i (det gör hanteringen och förvaringen lättare än om man klickar på plåt) Smält smöret i en kastrull, blanda i sirap, socker och kakao
(Mina blev så fula och kladdiga så jag valde att doppa hela i choklad och lägga i småbrödsformar. Julen närmar sig med stormsteg nu och ibland känns det som att jag skulle vilja trycka på pausknappen
Låt stå i kylen en liten stund medans du placerar ut småbrödsformarna på plåten. Rulla små bollar av degen, sätt ner i småbrödsformarna och gör ett hål med fingret
Klicka ned smet i småbrödsformar. Nedanstående recept gav 25 st småbrödsformar med chokladrispuff. Idag bjuds det på ett mycket enkelt och snabblagat julgodis