D. e. g. V. t. m. j. ö. l. 5. 0. T. o. r. ä. s. 2. k. a. n. 3. M. d. S. c. F. y. i. A. u. b. P. p. 6. f. G. L. 1. H. v. å. K. B. h. ,. 4. (. °. ). /. 7. 8. 9. -. Ä. N. R. t D. d l. s t
Ta ut pajerna/knytena och servera varma eller ljumna. Idag har turen kommit till förrätten där hösten anas med hjälp av kantarellerna vi fyllde små minipajer av smördeg med
En annan bra grej är att frysa de små rackarna och ta fram dem strax innan de ska ätas, kanske till och med tina dem i ugnen, då blir de riktigt smarriga
Man kan baka ut degen till små eller stora julkakor. DAGENS RECEPT 14-12-01SAFFRANSBULLAR - KNYTENDet goda vetebrödet till julen får gärna vara ett saffransbröd som du kan baka ut på många olika sätt
Vik skinkan över fyllningen så du får fyra små paket. Även att jag inte är något stort fan av pasta tyckte jag dessa knyten lät lockande när Lotta bjöd på dem
Ännu mera knyten. Haha, jag har fått dille på dessa skink/äggknyten. 12 st skinkskivor, 5ägg, 2 små hackade rödlökar, ca 40 gram fetaost,2 st pressade vitlöksklyftor, dill, basilika, salt och peppar. 2 små hackade rödlökar, ca
Skala och skär pumporna i små tärningar. Slå den utspädda ättikan i en gryta och bland i sockret. Gör ett litet knyte med kryddorna i och lägg i lagen och koka en stund så sockret löser sig ordentligt
Lägg en klick vaniljkräm på varje och nyp ihop degen till små nätta knyten. Vaniljkräm. Blanda mjölk, grädde, äggulor, majsstärkelse och socker i en kastrull