Du kan göra små gropar och fylla med kryddsmör, stoppa ner coctailtomater eller massa annat gott. Om du inte bakat foccacia någon gång så är det verkligen dags snart
Att slippa stå och joxa med pajdeg som ska tryckas ut i små formar. Kräftor var huvudmålet och sedan hade jag bakat 2 olika sorters bröd, sesambröd och foccacia och två olika småpajer
När degen jäst så trycker du lite med fingrarna i degen så det blir små gropar. I fredags blev jag bjuden på Foccacia och ända sen dess har jag haft i huvudet att jag MÅSTE baka det själv, ett så underbart bröd
ett gott ljust bröd, typ foccacia eller bondbröd (se recept här och här). Det såg ut som att jag skulle bli utan mat, för jag klarar bara inte av att äta sardeller, som till 99% består av små otäcka ben (ni som tidigare läst om min fiskbensfobi förstår mitt dilemma). Sänk värmen och låt det småkoka, under lock, i ca 30 - 40 minuter