Jag skall upp och jobba två dagar och har det stora, stora lyxbekymret (och här är det ok om småbarnsföräldrar svär åt mig) att jag skall åka iväg och bo på hotell när jag inte hade kramat färdigt på barnen
Lägg upp och låt dom jäsa på en baguetteplåt eller en mjölad handduk sum du veckar till små fickor för baguetterna att jäsa i, detta är viktigt för att få dom att jäsa uppåt och inte sjunka ut åt sidorna
Här blev det både stora och små de små hade jag med på stranden varje dag denna sommar. Dela degen i så många bitar du vill och forma till baguetter med fuktiga händer
Till de små blir det en röra på skinka, riven ost, paprika och majonnäs. Våra egna baguetter fyller jag med rejält med sallad, fetaost, avokado, soltorkad tomat och färsk tomat
Fick testa Arlas nya Creme Fraiche med smak av ingefära och chili. Bestämde mig genast för att göra de minibruschettan vi fick smaka på Arlas Pressfrukost på Årets Kock event
Ta sedan fram degen på bakbordet och forma till tre små bollar. Nu har det fått bli lite baguetter igen, efter förra veckans katastrofala försök så har jag försökt repa mig
Skiva lök, svamp och paprika i små bitar och stek det i smör. Ta baguetterna och gör en håla högst upp och lägg i köttfärsen och toppa med grönsaks och tomatbladningen
Det skulle egentligen blivit ett stort bröd, men just som jag skulle skjutsa in det i ugnen bestämde jag mig för att göra fyra småbaguetter av degen istället
Dela baguetterna och lägg karamelliserad lök på halvorna. 4 minibaguetter eller 4 bitar surdegsbaguette (den surdegsbaguette jag köpt visade sig vid närmare granskning innehålla spår av hasselnötter, varpå jag fick rota fram minibaguetter ur skåpet istället. 3 röda små snackpaprikor. 4 minibaguetter eller. 3 röda små