Smält chokladen i vattenbad eller försiktigt i micron och bred över nougatkakan. De här små goda nougatbitarna kan man göra vilken dag som helst, det måste inte ätas just på julafton
Smältnougaten över vattenbad. Rör tills att all choklad är smält. Egentligen kallas den för winernougat men jag hade inte några mandelflagor hemma så det fick bli mandelkross istället
Smältnougaten,jag körde försiktigt i mikron. Den blev så krämig och smälte i munnen. För er som inte avnjutit av en hemmagjord nougatglass måste jag bara säga att de blev en fullträff
Här tillsätts även den smälta chokladen om du vill göra chokladvarianten. Nougat Montelimar, eller fransk nougat, får jag nog lägga till kategorin lite svårare julgodis att lyckas med
Smält chokladen över vattenbad. Lägg ut nougaten på ett bakplåtspapper. Smält chokladen över vattenbad. Sen trycker man ut en grön och en rosa remsa marsipan på nougaten
Värm på låg värme tills smöret smält. Det här godiset, som förresten är mitt sista julgodis för i år, innehåller just dessa tre saker + hemgjord nougat
Hacka mörk choklad och resten av nougaten. Smält 250 g nougat och rör i den ena smeten. 350 g nougat. Krossa kakorna och rör ihop med smöret till en deg
Skär nougaten i mindre bitar. Koka upp grädde med honung, slå den heta vätskan över nougaten, mixa med stavmixer eller visp, tillsätt smöret och mixa slät
Lägg strimlor av 100 g kyld nougat i fördjupningen och rulla ihop korven. Täck med de sista 100 g smältnougat och dekorera med smält mörk choklad. 200 g ODENSE Nougat