matsmältningssystemet, går långt tillbaka i medicinsk historia. Efter denna artikel kommer åtminstone jag köpa både ekologiskt gelatin och Glycin som tillskott
Lägg chokladbitarna i en skål och smält chokladen i micro eller över ett kokande vattenbad. Mitt nästa tillskott till gelatinfria tårtfyllningar är denna fluffiga vita chokladmousse
Smält chokladen. gelatinblad. smält choklad över eller bara pudra med florsocker. Ställ bort kastrullen ifrån värmen och lägg i gelatinet, se till så det löser sig
Ta kastrullen från plattan och smältgelatinet i vätskan. Rör om tills den har smält. 1,5 gelatinblad. Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 10 minuter. 1,5 gelatinblad 2,5 dl grädde
Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i grädden. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Krama ur gelatinbladen och rör ner i den varma saftsåsen och rör tills de har smält
Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken