salt och blanka av med smör. 1msk Rapsolja2st Vitlöksklyftor1st Rödlök, mindre storlek1st Morot2msk Strösocker1dl Balsamicovinäger3dl Fond1,5dl Färskpressad apelsinjuice med fruktkött, ca 3 apelsiner25g Smör, osaltatEv. 6-8st Potatisar3msk Rapsolja1msk Timjan1msk VitlökspulverSalt och peppar från kvarn1/2dl StröbrödInlagd grön slanggurka. 1/2st Grön slanggurka1st Röd lök, mindre storlek1/2dl Strösocker1/2dl Ättika, 12%1/2dl Vatten1msk Persilja, hackadSåhär kan man göra, tillagningstid ca 1,5h, varav ca 25min arbetstid. 25g Smör, osaltat
smör till stekning. 1 slanggurka. Sätt ugnen på 175 grader. Blötlägg ströbrödet i mjölken. Köp så mjuka frukter som möjligt och dela dem i mindre bitar
Mixa riktigt slätt med smöret. 40 g smör. 250 g slanggurka. Högreven. Baka köttet i ugn med öl och fond i 80 graders värme över natten, eller i 10 timmar
Hetta upp smör i en gjutjärnsstekpanna, och stek två laxbitar i taget på medelvärme. Krispig sallad på gurka, äpple, selleri och lime 1 slanggurka. 1 slanggurka
Skär upp kycklingen till grytbitar och stek i en gjutjärnsgryta tillsammans med hälften av smöret och oljan, låt fräsa tills kycklingen fått en fin yta