1msk Rapsolja2st Vitlöksklyftor1st Rödlök, mindre storlek1st Morot2msk Strösocker1dl Balsamicovinäger3dl Fond1,5dl Färskpressad apelsinjuice med fruktkött, ca 3 apelsiner25g Smör, osaltatEv. 6-8st Potatisar3msk Rapsolja1msk Timjan1msk VitlökspulverSalt och peppar från kvarn1/2dl StröbrödInlagd grön slanggurka. 1/2st Grön slanggurka1st Röd lök, mindre storlek1/2dl Strösocker1/2dl Ättika, 12%1/2dl Vatten1msk Persilja, hackadSåhär kan man göra, tillagningstid ca 1,5h, varav ca 25min arbetstid. Skiva gurkan och rödlöken tunt, tillsätt till inläggningslagen, låt stå kallt ca 30 min. 1st Rödlök
2 skivade rödlökar. 10 cm skivad slanggurka. Rör ut jästen med olja, salt och vatten. Tillsätt vetemjölet och arbeta ihop degen som får jäsa i ca 30 minuter
Lägg på tunnt skivad rödlök färska tomater och blandad sallad. 1/2 riven slanggurka som får rinna av 20 minuter. 1/2 riven slanggurka som får rinna av 20 minuter
Blanda finstrimlad rödlök med risvinäger och socker i en skål. Servera slutligen köttet med romansallad, tortillas, rödlök, abokado och strösslet av koriander, chili och salladslök
(Marinaden räckte till 1 squash à ca 450g, 1 röd paprika och 4 rödlökar). 1 liten slanggurka. (Marinaden räckte till 1 squash ca 450g, 1 röd paprika och 4 rödlökar). 1 liten slanggurka
Lägg gurka, rödlök, syltlök, cornichoner, äpple och kapris i en rymlig skål. cirka 800 gram färskpotatis 0,5 slanggurka, skalad, urkärnad och tärnad 1 liten rödlök, finhackad 1 dl delade syltlökar 1 dl finhackade cornichoner 1 syrligt äpple, skalat och tärnat 2 rågade msk kapris Börja med att koka potatisen, och låt den sedan svalna så att den går att tärna. 0,5 slanggurka. 1 liten rödlök
Blanda med salladen och tunt skuren rödlök. ½ rödlök. 1 slanggurka. Krydda köttet med salt och peppar. Filéa grapefrukten, skär melonköttet och gurkan i bitar