Börja med att blanda creme fraiche med majonnäs men ta undan 2 dl till mimosasalladen. Blanda resterande majonnäs med creme fraichen och fördela i 3 skålar. 5 dl lätt creme fraiche. 1 slanggurka i tunna skivor
Jag satt igår och tittade på Per Morberg då han tillagade Smörslungad slanggurka som tillbehör. Lägg ner osten tillsammans med creme fraiche och basilika
Vill du göra en snabb variation på samma tema så byt ut yoghurten i såsen mot Cremé fraiche och klicka såsen ovanpå fisken när du ugnsbakar den så får du en varm sås istället
Rör samman cremé fraiche och majonäs i en skål. 8 cm slanggurka (tärnad). 1 dl cremé fraiche. Koka bulgur enl anvisningar på paketet (bulgur+vatten+kycklingfond)
½ finhackad slanggurka. 1 dl hårt vispad grädde som blandats med en ask (200 g) bredbar leverpastej och ½ finhackad slanggurka. Majonnäs, eventuellt 1 del majonnäs och 1 dl creme fraiche om man vill ha mindre majonnässmak
slanggurka. Rör samman majonnäs med crème fraiche. Rör samman majonnäs, crème fraiche och stenbitsrom. Kantskär brödskivorna och lägg tre skivor som botten
Bredbar leverpastej, créme fraiche och bostongurka blandas. Bred majonnäs blandat med créme fraiche på toppen och sidorna och fäst skivad gurka på sidorna