Vi har ju så fantastiskt fina lingon, tranbär, nypon, blåbär, hallon, jordgubbar, aronia, slånbär, körsbär, havtorn, hjortron, krusbär, kråkbär och rönnbär att fylla förråden med varje sommar/höst
en vintervariant med slånbär. Eller varför inte en näve hallon eller vinbär som snart är i säsong. Varje sommar hittar jag på nya smaksättningar till mina lemonadkok och först ut i år är en variant med granskott
Här finns svarta vinbär, björnbär, slånbär och en aning moreller, mogna plommon blandat med söt lakrits, mörk choklad och kaffe och i avslutet finns ett stänk av tobak
körsbär, hallon, björnbär och slånbär samt inslag av bitter choklad ger ett ganska kraftigt vin som dock balanseras upp av fina syror och en lite silkig utsida
I smaken återkommer allt detta, med inslag av slånbär, björnbär, körsbär, plommon, kombinerat med ekfat, kryddor, eukalyptus, söt lakrits, kryddor - ja här finns hela skafferiet, allt i perfekt balans, om än ungt, läckert, lockande och pockande men en lååååååååååååååång eftersmak