Servera kåldolmarna med kokt potatis, skysås, lingon och pressgurka. Skysås. Pressgurka. Om inte stekpannan är bränd så blir det väldigt gott att vispa ur pannan med skysåsen så att du får med allt det goda från dolmarna
Detta skippade jag och serverade mina biffar med pressad nypotatis, en gudomligt god och enkel skysås och hemmagjord pressgurka (recept på detta kommer i ett eget inlägg)
Det var länge sen vi åt en sån där vansinnigt god söndagsstek med kokt potatis och skysås så när jag hittade en fin bit fransyska i helgen som gick så fick det bli söndagsmiddagen
Pressad potatis, skysås, rårörda lingon och pressgurka. Servera dolmarna tillsammans med sky, potatis, lingon och pressgurka (recept finns på vår hemsida)
Servera biffarna täckta med lök och skysås, din favoritpotatis (jag förkokade och sedan helstekte småpotäter i timjan) och rårörda lingon och gröna ärtor vid sidan av
Tillsätt därefter skysåsen och kryddorna. 16 dl skysås. 1pressgurka. 1Sås6 dl skysås 2 lagerblad 10 svartpepparkorn. 1Till servering potatismos eller pressad potatis pressgurka rårörda lingonSkär ut stocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten cirka 15 minuter
Servera genast med kokt potatis och skysås. Lämpliga tillbehör är rårörda lingon och pressgurka. Skär ut rotstocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten 10-15 minuter (den längre tiden för vitkål)
pressad potatis, skysås, rårörda lingon och pressgurka. Till servering Servera dolmarna tillsammans med sky, potatis, lingon och pressgurka (recept finns på vår hemsida)
På franskt vis kan man nöja sig med en sked skysås på köttet. Servera med rostad vitlökssås, äpplen och lök från tillagningen, pressgurka samt kokt potatis