Låt stå och dra och vänd i finhackad persilja precis innan servering. Skysås. Om inte stekpannan är bränd så blir det väldigt gott att vispa ur pannan med skysåsen så att du får med allt det goda från dolmarna
Servera med nykokt potatis, smörfrästa morötter och sockerärtor med persilja & äppelmos. Att få längta lite efter den där galet goda, saftiga och möra steken som skivats upp, dränkt i skysås som blir så där himmelsk god och mustig så den lätt kan ätas med sked
Öppna påsen, dela kycklingen och servera gärna den goda skyn som bildats i påsen som skysås. Lägg väl tvättad persilja, delad citron och massor av färska vitlökslyftor i magen på kycklingen
Strö lite hackad persilja över rullarna vid servering. ½ dl hackad persilja+½ dl till servering. Bryn svampen i 1 msk smör, med den hackade löken, blanda i ½ dl hackad persilja, låt kallna. Låt skysåsen reduceras till ca 2 dl återstår