Använd skyn som finns i pannan och tillsätt buljong och soja. Skysås. Löken får steka i fettet tillsammans med lite salt, Peppar & sirap så blir det riktigt gott
Häll på vatten och smaksätt medsoja, flytande honung, lite salt och peppar. Blanda samman alla ingredienser till biffarna när smeten är klar smaksätt med grillkrydda, kalvfond (bong), malen kryddpeppar och salt
kinesisk soja. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet runtom på alla sidor, även ändarna. Koka upp den i en kastrull, tillsätt en skvätt soja, svartvinbärsgelé, grädde och smaka av
Smaka av medsoja, salt och peppar. Detta skippade jag och serverade mina biffar med pressad nypotatis, en gudomligt god och enkel skysås och hemmagjord pressgurka (recept på detta kommer i ett eget inlägg)
Blanda ihop smält smör, honung, soja, pressad vitlök, salt och peppar i en skål. Nu ska ni få söndagens middag som blev helstekt kotlett med kokt potatis, rödkål och en gudagod skysås
Med lite gräddig skysås till hade det blivit ännu bättre. Smaksätt med lite soja och vitpeppar. Man kan nog fylla med nästan vad som helst, bara fyllningen håller ihop och inte är för lös
Det var länge sen vi åt en sån där vansinnigt god söndagsstek med kokt potatis och skysås så när jag hittade en fin bit fransyska i helgen som gick så fick det bli söndagsmiddagen
Servera färsbiffarna med potatis och rödlök - och en skvätt av skysåsen som egentligen inte behövs men som sagt, är bra att spara matlådebiffarna i till en annan dag
Ibland gör jag bara en skysås men allt som oftast vispar jag ur pannan med lite grädde, soja, vitpeppar och en klick tomatpuré, speciellt till spagetti så att det inte blir så torrt