Red av med maizena. Smaka av med salt och peppar samt en klick smör. Bryn den i stekpanna och stek i ugn, 100 grader, till en innertemperatur av 56 grader (medium). Tillsätt kantareller och delade tomater och låt baka med potatisarna ytterligare 10 min. 150 g Kantareller
ramslök och timjan samt en skysås. Stek kantarellerna och löken i smör tills det blivit lagom krispigt, salta och peppra samt smaka av, ta av värmen och låt svalna
En av mina bloggläsare skrev igår att dom oxå skulle äta rullader igår men fyllda medkantareller och fetaost, DET låter inte heller äckligt och är det jag ska fylla dom med nästa gång …
Ös ur lite av skysåsen från köttfärslimpan i en kastrull även om den inte är helt klar. Ví bytte ut champinjoner mot kantareller och KarlJohan-svamp samt la till en pressad vitlök i köttfärslimpan samt gjorde en gräddig svampsås att servera till