Servera kåldolmarna med kokt potatis, skysås, lingon och pressgurka. Skysås. Rårörda lingon med whiskey. Om inte stekpannan är bränd så blir det väldigt gott att vispa ur pannan med skysåsen så att du får med allt det goda från dolmarna
Servera gärna med potatismos och rårörda lingon eller tranbär. Stekningen är nödvändig för skysåsen). (Rårörda tranbär eller lingon gör man enkelt själv genom att tina de frysta bären och sedan röra runt med någon matsked socker
Det var länge sen vi åt en sån där vansinnigt god söndagsstek med kokt potatis och skysås så när jag hittade en fin bit fransyska i helgen som gick så fick det bli söndagsmiddagen
Pressad potatis, skysås, rårörda lingon och pressgurka. Servera dolmarna tillsammans med sky, potatis, lingon och pressgurka (recept finns på vår hemsida)
Servera biffarna täckta med lök och skysås, din favoritpotatis (jag förkokade och sedan helstekte småpotäter i timjan) och rårörda lingon och gröna ärtor vid sidan av
Tillsätt därefter skysåsen och kryddorna. 16 dl skysås. 1rårörda lingon. 1Sås6 dl skysås 2 lagerblad 10 svartpepparkorn. 1Till servering potatismos eller pressad potatis pressgurka rårörda lingonSkär ut stocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten cirka 15 minuter
Servera genast med kokt potatis och skysås. Lämpliga tillbehör är rårörda lingon och pressgurka. Skär ut rotstocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten 10-15 minuter (den längre tiden för vitkål)