Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin och vitlök
Öppna påsen, dela kycklingen och servera gärna den goda skyn som bildats i påsen som skysås. Lägg väl tvättad persilja, delad citron och massor av färska vitlökslyftor i magen på kycklingen
Serverad med gröna bönor, nypotatis och en reducerad skysås med smör är detta en rätt med löfte om sommaren, vilket passar lika bra nu som i augusti när sommaren verkligen är här
Därefter en grillad Entrécote med potatisgratäng och en het skysås. Pressa över citronsaften och låt sjuda in något och avsluta till sist med en klick smör för att blanka av såsen
Smaka av skysåsen med salt och svart- eller vitpeppar. Skölj och skär citronen i klyftor. Servera schnitzlarna med klyftpotatisen, rödvinssåsen, grönsakerna samt citronklyftor
Smaka av skysåsen med salt och svart- eller vitpeppar. Skölj och skär citronen i klyftor. Servera schnitzlarna med klyftpotatisen, rödvinssåsen, grönsakerna samt citronklyftor
Servera med ugnstekt potatis och skysåsen. Dela citronen och pressa citron i kycklingen. Fyll den sedan med en citronhalva, vitlök, timjan och persilja samt salt och peppra