Sila skyn från formen ner i en kastrull. Sås. Red såsen med maizena om den blir för tunn. Skiva kycklingen i tunna fina skivor och servera den tillsammans med ris, den goda såsen och en sallad
Sås. Häll i vin, buljong, krossad vitlök med skal och rosmarin. Plocka bladen av rosmarinen. Ta ut och servera ugnsrostad potatis, grönsaker, sky och äppelmos ca 1,2 kg fläskkarré. 1 rosmarinkvist. 4 rosmarinkvistar
Tillsammans med honungen och vitlöken blir såsen precis lagom stark och söt. Smeta in lammet i en kräm av honung/vitlök/sojaLaga i 90 grader tills knappt 60 grader (otroligt mört)Använd skyn som bas för såsen men tillsätt grädde och lite portvin och koka/reducera en bra stund
Jag har med körsbärstomaterna från början vilket innebär att de blir ganska mosiga men det är liksom meningen, de ska "såsa till" skyn och ge smak i massakrerad form
Smaka av såsen med salt och peppar. Sila skyn från stekningen av kycklingen i en kastrull. Gnid in kycklingen med vitlök, limeskal, rosmarin, salt och peppar