När man fradgatuggandes finner henne uppe på hustaket vet man att snabbaste sättet att få ner henne är att göra henne några kycklingfilér med rosépepparsås
Häll i rosépepparn i stekpannan i skyn som finns kvar efter stekningen av biffarna. Sås. Lägg tillbaka biffarna i stekpannan och blanda ihop dem med såsen
Sila av skyn och smaka av med salt. Skyn. 1 ½ tsk rosépeppar. Ugn 150° + 225°. Sätt ugnen på 150°. Mortla rosé- och grönpeppar fint och blanda med svart- och vitpeppar, salt samt dijonsenap
Börja med en mindre mängd sky så att det inte blir för starkt. Krossa vitlök, grön- och rosépeppar, dela rödlöken och blanda med resten av ingredienserna i en järngryta
Späd med sky från köttet och grädde. Skär den varma filèn i skivor och lägg upp på ett uppläggninsfat, häll på lite sås och strö ev lite rosépeppar över för dekoration