Koka upp skyn till såsen och tillsätt grädde och ev. Sila skyn och låt kalkonen kallna. Servera kalkonen med hasselbackspotatis, kokt eller stekt potatis, sås, brysselkål, sparris, majs, rödkål och katrinplommon
Ta ut kalkonen, sila av skyn (spara till såsen) och låt kalkonen kallna. Krydda såsen med salt, svartpeppar, soja och smaka till sist av såsen med portvin och portvinsgelé
Servera kalkonen med potatis, broccoli, sallad, gelé och sås. Sås. Är det nån som tänker bjuda på kalkon i helgen istället för det traditionella påsklammet
Skyn som bildats i ugnsformen kan serveras som den är eller användas som bas till sås. Häll skyn i en kastrull och tillsätt lila mycket vatten som det är sky
Till såsen, sila skyn och tillsätt grädde, låt koka upp. Sila i så fall skyn och låt kalkonen kallna. Stoppa fyllningen inuti kalkonen och bind ihop lårbenen