Skurna biskvier recept

Biskvier i långpanna

Biskvier i långpanna

Därefter röra runt lite i den när den smält, hälla ner över den skurna delen och röra om försiktigt. Jag tycker biskvier är så gott men det är rätt mycket pyssel att göra
Strassburgare

Strassburgare

Tre biskvier, fem skurna chokladsnitt, en syltkaka, två strassburgare. Följande inlägg publicerade jag första gången i oktober 2011 på den numera slumrande kollektivbloggen kakjuntan

Landshövdingsoppa, kanske till frukost?

Att använda infrysta färdigskurna äppelklyftor (som många kanske har i sina frysar) kan ju passa i denna korngrynssoppa, som faktiskt inte alls smakar tokigt

Skurna biskvier i långpanna

Smet. Vispa äggvitorna hårt. Tillsätt sedan socker och hasselnötter/mandel. Bred ut smeten till en jämn kaka på smort bakplåtspapper i en långpanna

Skurna biskvier

Görs som en vanlig sockerkakssmet. Grädda i långpanna 175° ca 25 min. Bred krämen på kall kaka. Smält 100-150 g mörk blockchoklad med lite olja och pensla på kakan

Skurna biskvier

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker, rör ner övriga ingredienser. Häll ut smeten på en ugnsplåt med bakplåtspapper och grädda i ca 20 minuter

Skurna chokladbiskvier

Doppa sedan den skurna sidan i smält blockchoklad. Börja med biskvierna. Biskvier. Sätt ugnen på 200°C. Vispa äggvitorna till hårt vitt skum

Jordgubb Special

Senare på säsongen kan desserten göras på färska hallon, urkärnade körsbär, flådda och i mindre bitar skurna persikor eller aprikoser