Därefter röra runt lite i den när den smält, hälla ner över den skurna delen och röra om försiktigt. Jag tycker biskvier är så gott men det är rätt mycket pyssel att göra
Tre biskvier, fem skurna chokladsnitt, en syltkaka, två strassburgare. Följande inlägg publicerade jag första gången i oktober 2011 på den numera slumrande kollektivbloggen kakjuntan
Att använda infrysta färdigskurna äppelklyftor (som många kanske har i sina frysar) kan ju passa i denna korngrynssoppa, som faktiskt inte alls smakar tokigt
Görs som en vanlig sockerkakssmet. Grädda i långpanna 175° ca 25 min. Bred krämen på kall kaka. Smält 100-150 g mörk blockchoklad med lite olja och pensla på kakan
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker, rör ner övriga ingredienser. Häll ut smeten på en ugnsplåt med bakplåtspapper och grädda i ca 20 minuter