Skinkschnitzel vinbärsgelé recept

Söndagsgryta med skinkschnitzel

Söndagsgryta med skinkschnitzel

Servera med vinbärsgelé, ris eller potatis. En väldigt god, smakrik gryta jag gjorde på skinkschnitzel i en skysås tillsammans med lök, champinjoner och minimajs
Plommonfyllda rullader

Plommonfyllda rullader

½ dl vinbärsgelé. 600 g skinkschnitzel. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g skinkschnitzel 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 6 mogna plommon 1 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 msk hackad färsk persilja ½ dl röda vinbär Sås. 2 dl Arla Köket® matlagningsgrädde ½ dl vinbärsgelé 1 tsk kinesisk soja 1 tsk dijonsenap 1 msk kalvfond
Plommonfyllda rulader

Plommonfyllda rulader

600 g skinkschnitzel. 1⁄2 dl vinbärsgelé. Banka ut köttet till ca ½ cm tunna skivor. Salta och peppra. Dela, kärna ur och lägg plommonen på köttet
Skinkrulader med katrinplommon

Skinkrulader med katrinplommon

Servera skinkruladerna med sås, kokt potatis, vinbärsgelé och haricots verts. vinbärsgelé. 8 skiva skinkschnitzel
Plommonfyllda rulader

Plommonfyllda rulader

Servera med kokt potatis och vinbärsgelé. ½ dl vinbärsgelé. 8 skivor skinkschnitzel. Banka ut köttet till ca ½ cm tunna skivor

Skinkrulader med katrinplommon

Servera skinkruladerna med sås, kokt potatis, vinbärsgelé och haricots verts. vinbärsgelé. 8 skivor skinkschnitzel av innanlår