Skinkschnitzel soja recept

Gratinerad Skinkschnitzel

Gratinerad Skinkschnitzel

Tillsätt soja, tomatpuré, sambal oelek och låt koka upp. ca 1000 g skivad skinkschnitzel. 1 msk soja Mrs. 1 msk soja
Skinkschnitzel med svamptäcke

Skinkschnitzel med svamptäcke

Tillsätt grädden, sojan och smaka av med salt och peppar. Jag hade lite skinkschnitzel och fina färska champinjoner hemma, sökte i ViktVäktarnas receptbas och fann detta recept (där heter den Skinkschnitzel med champinjonsås)
Skinkschnitzel med brysselkålsgratäng

Skinkschnitzel med brysselkålsgratäng

En skvätt sockerfri soja. Idag tänkte jag dela med mig utav ett recept jag gjorde tidigare nämligen Skinkschnitzel med bryssekålsgratäng
Matvetesallad med örtkryddad skinkschnitzel

Matvetesallad med örtkryddad skinkschnitzel

Blanda olja, soja, timjan och salvia i en plastpåse och lägg ner schnitzlarna för att marineras, ca 15 minuter under tiden matvetet kokar. 2 st skinkschnitzel
Skinkwok

Skinkwok

Tillsätt sweet chilisås och soja, rör om. 3 skivor skinkinnanlår eller skinkschnitzel. 1 tsk kinesisk soja
Kinapanna

Kinapanna

Tillsätt edamebönor, soja, ingefära, salt och peppar, och låt det småkoka, 2–3 minuter. 200 g skinkschnitzel. 1 msk soja
Schnitzel med katrinplommonsås

Schnitzel med katrinplommonsås

Lägg i katrinplommon, vatten, grädde, fond och soja, och låt småkoka i 10 minuter. 2 st skinkschnitzel. 1 tsk soja
Schnitzel med champinjonsås och morotsstavar

Schnitzel med champinjonsås och morotsstavar

4 Ris 4 port ris Champinjonsås 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 3 dl mjölk 2 tsk majsstärkelse 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1/2 kruka persilja Morot 2 morötter Schnitzel 600 g skinkschnitzel 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Plommonfyllda rullader

Plommonfyllda rullader

Tillsätt grädde, gelé, soja, senap och fond. 600 g skinkschnitzel. 1 tsk kinesisk soja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g skinkschnitzel 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 6 mogna plommon 1 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 msk hackad färsk persilja ½ dl röda vinbär Sås. 2 dl Arla Köket® matlagningsgrädde ½ dl vinbärsgelé 1 tsk kinesisk soja 1 tsk dijonsenap 1 msk kalvfond
Plommonfyllda rulader

Plommonfyllda rulader

Tillsätt grädde, gelé, soja, senap och fond. 600 g skinkschnitzel. 1 tsk kinesisk soja. Banka ut köttet till ca ½ cm tunna skivor
Grönsakswok

Grönsakswok

Blanda i köttet och smaksätt med soja, sweet chilisås, salt och peppar. 200 g skinkschnitzel. 2 tsk soja
Marinerad skinkwok

Marinerad skinkwok

250 g skinkschnitzel. 1 msk japansk soja. Blanda marinaden i en skål och lägg ner köttet. Rör om så att marinaden kommer åt alla köttbitarna
Bulgursallad med strimlad skinka

Bulgursallad med strimlad skinka

Krydda med soja, salt och peppar. 250 g skinkschnitzel. 2 tsk soja. Koka bulgurn enligt anvisningarna på paket, men med vatten och kycklingfond istället
Skink- och paprikawok

Skink- och paprikawok

Tillsätt nudlar, soja och basilika. 250 g skinkschnitzel. 1 tsk kinesisk soja. Woka skinkstrimlorna i en stor stekpanna med oljan
Fruktfyllda skinkrullader

Fruktfyllda skinkrullader

Smaka av med soja, ingefära, salt och peppar. 4 st skinkschnitzel. 1 tsk soja. Banka eventuellt ut skinkschnitzlarna så att de blir tunna
Skinkwok

Skinkwok

Servera med ris och soja. soja. 200 g skinkschnitzel. Strimla köttet. Skala och strimla moroten fint. Skölj och strimla purjolök och paprika fint