Lägg ihop köttskivorna med skinka och ost emellan. 8 skinkschnitzlar80 g skivad röktskinka100 g skivad ost, t ex Herrgård, Grevé, Cheddar. TagsCheddar, röktskinka, salt, skinkschnitzlar, vetemjöl 59 f m. 80 g skivad röktskinka. 100 g skivad ost, t ex Herrgård, Grevé, Cheddar
Lägg skinkan och osten på köttet och lägg en köttbit ovanpå, så det blir ett paket. 4 skinkschnitzelskivor. 3 skivor ost. 2 skivor röktskinka. 4 skinkschnitzelskivor. 3 skivor ost. 2 skivor röktskinka
Lägg på en skiva ost och fördela skinka på halva delen av schnitzlarna. 460 gram skinkschnitzel, 4 skivor, benfri kotlett eller fläskfilé. 40 gram röktskinka, 4 stora eller små 8 skivor. 75 gram ost, 4 skivor lagrad mild ost som Greve. 4 portioner rostad skivad potatis
Den smakrika osten tillsammans med den röktaskinkan ger det där lilla extra till smaken. Lägg en skiva skinka och ett par skivor ost på ena sidan på varje köttbit
Täck dem med en skiva röktskinka och strö på hälften med den rivna osten. Strö på resten av osten och ställ in formen i ugnen 10- 15 minuter eller tills rätten har fin färg. 6 skivor färsk skinka. 100 g röktskinka. 75-100 g riven ost