Marinera skinkschnitzeln och grilla på grillen eller i en panna. Prova att grilla några skivor skinkschnitzel på grillen i ca 2-2,5min per sida. 400g Skinkschnitzel2msk Rosépeppar, mortlad2msk Olivolja1msk PaprikapulverHavssalt & svartpeppar från kvarnHommus. 240g Kikärtor, avrunna från burk1dl Olivolja1msk Harissa3st Vitlöksklyftor1tsk CitronjuiceHavssalt & svartpeppar från kvarn4msk Krusbladig persilja, finhackadSåhär kan man göra. 400g Skinkschnitzel. 4msk Krusbladig persilja, finhackad
Servera köttet med den kokta potatisen, morötterna, lite mer grönsaker och persilja. Jag hade lite skinkschnitzel och fina färska champinjoner hemma, sökte i ViktVäktarnas receptbas och fann detta recept (där heter den Skinkschnitzel med champinjonsås)
Smaka av med salt och peppar och strö i persilja. 250 g skinkschnitzel. 2 msk hackad persilja. Blanda mjöl, salt och peppar och vänd köttet i blandningen
Blanda persilja med chili och strö över. 2 st skinkschnitzel. 1 msk persilja. Torka av och rumstemperera köttet medan potatisen blir klar i ugnen och bönorna steks
Servera med ris blandat med persilja och sweet chilisås. 2 st skinkschnitzel. Krydda köttet med salt och peppar och bryn det på båda sidor i stekpanna med olja
Montera ihop alla komponenter efter tycke och toppa med finhackad persilja och en citronklyfta. 800 g benfri fläskkotlett eller skinkschnitzel (bankad. 1 kruka finhackad blad- eller kruspersilja
Förbered tillbehör som kokta gröna ärtor, citronklyftor och hackad persilja. Lägg upp schnitzlarna på fat eller tallrik och garnera med hackad persilja, citronklyftor samt skeda över lite av balsamvinägersåsen