Jag hade lite skinkschnitzel och fina färska champinjoner hemma, sökte i ViktVäktarnas receptbas och fann detta recept (där heter den Skinkschnitzel med champinjonsås)
Strimla vitkålen med en osthyvel och grovriv moroten, häll över schnitzeln och rör om. 4 skivor skinkschnitzel eller annat kött. 1 stor morot. 4 skivor skinkschnitzel eller annat kött. 1 stor morot
Skala och skiva moroten eller skär den i stavar. Fräs lök, morot och spetskål i en stekpanna med 1 msk flytande margarin, 2–3 minuter. 200 g skinkschnitzel. 1 st morot
250 gram skinkschnitzel. Skala och finhacka 2 vitlöksklyftor och blanda med den hackade moroten samt övriga ingredienser till dressingen i en fin skål. Förväll pak soi, morotsstavar och salladslök ca 3 min i lättsaltat vatten. //C 250 gram skinkschnitzel
4 Ris 4 port ris Champinjonsås 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 3 dl mjölk 2 tsk majsstärkelse 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1/2 kruka persilja Morot 2 morötter Schnitzel 600 g skinkschnitzel 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen