Lägg ihop köttskivorna med skinka och ost emellan. Fäst ihop kanterna med ett par tandpetare. Vänd först schnitzlarna i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i ägg och sist i ströbröd
Lägg ihop köttskivorna med skinka och ost emellan. Fäst ihop kanterna med ett par tandpetare. Vänd först schnitzlarna i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i ägg och sist i ströbröd
Häll detta över brysselkålen, toppa medost och lite timjan. Riven ost. Idag tänkte jag dela med mig utav ett recept jag gjorde tidigare nämligen Skinkschnitzelmed bryssekålsgratäng
Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel. Förra veckan (tror jag det var) kom jag hem till en nylagad god middag, då Leif hade lagat skinkschnitzel
Säkra eventuellt med en tandpetare. Lägg en skiva skinka runt en bit ost och lägg in den i snittet. Doppa därefter kycklingfilén i mjöl, sedan i uppvispat ägg uppvispat med mjölk och därefter i ströbröd
nudlar med grön pesto och parmesan och toast med röd pesto, ost och ölkorv. Ikväll ville jag dock ha nått mer "lagat" till middag så det fick bli en lättlagad wok med Santa Marias woksås Phad Thai som grund
Den smakrika osten tillsammans med den rökta skinkan ger det där lilla extra till smaken. Lägg en skiva skinka och ett par skivor ost på ena sidan på varje köttbit
Servera med kapriscrèmen, ansjovis, citron och ugnsrostad potatis. Annars riskerar man att stå med en bit kött som är högre än den är bred efter man har fyllt, vikt, panerat och stekt det (jepp, jag har testat