Verkar som det är tema skinka just nu, för den ekonomiskt lagda som jag är ibland, och som lagade skinkschnitzel häromdan köpte säkert ett storpack med skinka och fick således lite över
Servera med kokta nudlar eller kokt ris och ev bröd. Fräs lök, morot och spetskål i en stekpanna med 1 msk flytande margarin, 2–3 minuter. Tillsätt edamebönor, soja, ingefära, salt och peppar, och låt det småkoka, 2–3 minuter. 200 g skinkschnitzel. 1 tsk ingefära
Tillsätt paprika, purjolök, svamp och ingefära. Bryn köttet i en stekpanna med matfett. Blanda samman juice från ananasen i en skål med fond, vatten, redning och tomatpuré
Den innehöll även strimlad skinkschnitzel, äggnudlar, och cashewnötter. Dagens middag blev en wok fylld med massa grönsaker så som morötter, vitkål, rödlök, haricot verts och purjolök samt en woksås med smak av citrongräs och ingefära