4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar Sås 1 citron 2 msk kapris 2 dl crème fraiche 1 tsk dragon Skinkschnitzel 150 g sockerärtor ca 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Servera bönsalladen till köttet och garnera med en citronklyfta. citron. 2 skiva skinkschnitzel. Pensla schnitzlarna med olja och krydda med salt och peppar
Montera ihop alla komponenter efter tycke och toppa med finhackad persilja och en citronklyfta. 800 g benfri fläskkotlett eller skinkschnitzel (bankad. 1 citron
Förbered tillbehör som kokta gröna ärtor, citronklyftor och hackad persilja. Lägg upp schnitzlarna på fat eller tallrik och garnera med hackad persilja, citronklyftor samt skeda över lite av balsamvinägersåsen
Citron. Servera med kapriscrèmen, ansjovis, citron och ugnsrostad potatis. 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor). Cordon bleu, 4 portioner 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor)