Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. Häll äppeldryck, grädde och buljong i en kastrull och sjud ca 10 minuter. * 1 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond). * 700 g skinkschnitzel
När alla är brynta vispa ur pannan med lite buljong. ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. 5 dl köttbuljong (egen, el tärning/fond + vatten). ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. 5 dl köttbuljong (egen, el tärning/fond + vatten)
Nu när jag köpte kött såg alla ytterfilébitar så råkiga ut så jag fick köpa färdigskivad skinkschnitzel så jag kunde inte riktigt göra riktigt så bra strimlor som jag egentligen ville göra
Strimla skinkschnitzeln och stek i lite olivolja. Ca 600 g skinkschnitzel. Häll i ca 1 dl vatten i pannan och smula ner en buljong tärning. Ca 600 g skinkschnitzel
Späd vartefter vätskan kokat in i riset med resterande buljong. Häll i vinet och 3 dl av buljongen. 600 g skinkschnitzel av skinkinnanlår. 6 dl kycklingbuljong
Ta upp köttet och vispa ur stekpannan med en skvätt buljong eller vin. buljong. 2 st skinkschnitzel. 1. Dela köttskivorna och banka dem lätt med handen