Skinkschnitzel basilika recept

Cordon bleu, kapriscrème och rostad potatis

Cordon bleu, kapriscrème och rostad potatis

Lägg skinka, ost och basilika på ena halvan, vik. 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor). 1 kruka basilika. Cordon bleu, 4 portioner 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor). 1 kruka basilika
Panerad schnitzel med ajvardip

Panerad schnitzel med ajvardip

Blanda riven parmesanost, hackade solroskärnor, havregryn, hackad basilika, salt och peppar. Rör ihop yoghurt och ajvar relish och servera dipsåsen till köttet tillsammans med klyftpotatis 600 g skinkschnitzel. 1 dl basilika
Saltimbocca

Saltimbocca

Servera med bröd och/eller pasta med basilika och parmesanost och stekta grönsaker. 2 skiva skinkschnitzel
Skink- och paprikawok

Skink- och paprikawok

Tillsätt nudlar, soja och basilika. 250 g skinkschnitzel. 1 msk färsk basilika. Woka skinkstrimlorna i en stor stekpanna med oljan
Färska vårrullar

Färska vårrullar

Jag använde skinkschnitzel som jag skar i strimlor men det hade varit bättre att använda karré. Plocka av koriander bladen och basilikan

Cordon Bleu

Dela skivor skinkschnitzel. Fördela ost, skinka och basilika på köttet och vik ihop. basilikablad. Recept. recon1

Skinkschnitzel med varm sallad

Vänd ner basilika eller persilja och pressa över citronsaft. 1 dl hackad, färsk basilika eller persilja

Spenatrisotto med skinkschnitzel

Hacka basilikan grovt och vänd försiktigt runt ett varv med tomaterna. 600 g skinkschnitzel av skinkinnanlår. 1 kruka basilika

Skink- och paprikawok

 Tillsätt nudlar, soja och basilika. 250 g skinkschnitzel, i strimlor. 1 msk färsk basilika, strimlad. 1.  Woka skinkstrimlorna i en stor stekpanna med oljan

Panerad schnitzel med ajvardip

 Blanda riven parmesanost, hackade solroskärnor, havregryn, hackad basilika, salt och peppar.  Rör ihop yoghurt och ajvar relish och servera dipsåsen till köttet tillsammans med klyftpotatis 600 g skinkschnitzel. 1 dl löst packad färsk basilika