Skinkschnitzel ädelost recept

Skinkschnitzel med ostsås

Skinkschnitzel med ostsås

250 g skinkschnitzel. 50 g ädelost. Blanda mjöl, salt och peppar och vänd köttet i blandningen. Stek schnitzlarna i en stekpanna med smör på medelvärme, ca 3 minuter per sida
En fylld skinkschnitzel, coming right up!

En fylld skinkschnitzel, coming right up!

Fylld skinkschnitzel  4 skinkschnitzlar, eller kycklingschnitzel6-8 torkade aprikoser140 g ädelost2 msk fransk senapsalt och peppar (tänk bara på att osten är ganska salt i smaken)Hacka aprikoserna fint. 140 g ädelost

Fylld skinkschnitzel

1 skinkschnitzel/pers. 100 g ädelost. Salta och peppra schnitzlarna och fyll dem med en bit av osten. Rulla sedan samman dem och linda om bacon

Skinkschnitzel med ostsås

250 g skinkschnitzel. 50 g ädelost, gärna Kvibille gräddädel. 1.  Blanda mjöl, salt och peppar och vänd köttet i blandningen