Tips idag på en jättegod och krämig skinksås med paprika och champinjoner. 400 gram strimlad skinka. Tillsätt sedan skinkan, paprikan och fräs ihop 5 min. Servera med kokt pasta och sallad 4 personer. 400 gram strimlad skinka
Skär skinkan i strimlor. Fräs skinkan i stekpannan. 150-200 kokt eller rökt skinka. 3 dl kokt spagetti eller annan pasta. 2 port ca 30 min 150-200 kokt eller rökt skinka. 3 dl kokt spagetti eller annan pasta
Servera med nykokt pasta. Strimla den rökta skinkan (om ej färdigstrimlad). Stek skinkan tills den börjar få lite färg och har tappat vattnet, tillsätt lök och paprika (eller stek var för sig)
• Skär skinkan i strimlor. Skinksås. • Fräs skinkan i stekpannan. 150-200 kokt eller rökt skinka. 3 dl kokt spagetti eller annan pasta. 2 port ca 30 min 150-200 kokt eller rökt skinka. 3 dl kokt spagetti eller annan pasta
Servera pastan nykokt med sås och kokt broccoli. Hacka skinkan. Ost- och skinksås. Fräs purjolök och skinka i en kastrull med matfett, tills löken är mjuk
broccoli koktOst- och skinksås. Servera pastan nykokt med sås och kokt broccoli. Hacka skinkan. Fräs purjolök och skinka i en kastrull med matfett, tills löken är mjuk
Häll av pastan och rör ner tillsammans med riven ost i skinksåsen och servera direkt. 6 port - 10 PP/port1 msk smör3 gula lökar500 g koktskinka1 hönsbuljongtärningNymalen peppar5 dl milda mat extra150 g riven smakrik ost200 g okokt spaghettiTärna lök och skinka och fräs i smöret. 500 g koktskinka
Servera med kokt pasta och en sallad. Med cambozola, stora bitar av rökt skinka, röd paprika, lök och champinjoner i en sås på grädde och crème fraiche
1500 g koktskinka på bit. 1400 g spaghetti 200 g gröna ärtor (frysta) 75 g parmesan, finriven 500 g koktskinka på bit 2 dl vispgrädde 25 g smör 1 krm svartpeppar 1 krm salt 1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i en stekpanna. Tärna skinkan i 1x3 cm stora bitar, lägg ner den i stekpannan och stek ca 2 minuter
400 g spagetti200 g frysta gröna ärtor75 g finriven parmesan500 g koktskinka på bit2 dl matlagningsgrädde (ska vara visp)25 g smör1 krm svartpeppar1 krm salt1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i stekpannan och tärna skinkan i bitar och lägg ner den i stekpannan och stek i 2 minuter. 500 g koktskinka på bit