Skinksås kokt skinka recept

Skinksås med paprika/champinjoner

Skinksås med paprika/champinjoner

Tips idag på en jättegod och krämig skinksås med paprika och champinjoner. 400 gram strimlad skinka. Tillsätt sedan skinkan, paprikan och fräs ihop 5 min. Servera med kokt pasta och sallad 4 personer. 400 gram strimlad skinka
Krämig skinksås

Krämig skinksås

Skär skinkan i strimlor. Fräs skinkan i stekpannan. 150-200 kokt eller rökt skinka. 3 dl kokt spagetti eller annan pasta. 2 port ca 30 min 150-200 kokt eller rökt skinka. 3 dl kokt spagetti eller annan pasta
Skinksås med champinjoner

Skinksås med champinjoner

Servera med kokt pasta och blanda ner rucolasallat vid serveringen. Tillsätt skinkan och fräs en stund till

Snabb skinksås till pasta

Servera med nykokt pasta. Strimla den rökta skinkan (om ej färdigstrimlad). Stek skinkan tills den börjar få lite färg och har tappat vattnet, tillsätt lök och paprika (eller stek var för sig)
Krämig skinksås

Krämig skinksås

• Skär skinkan i strimlor. Skinksås. • Fräs skinkan i stekpannan. 150-200 kokt eller rökt skinka. 3 dl kokt spagetti eller annan pasta. 2 port ca 30 min 150-200 kokt eller rökt skinka. 3 dl kokt spagetti eller annan pasta
Pasta med ost- och skinksås

Pasta med ost- och skinksås

Servera pastan nykokt med sås och kokt broccoli. Hacka skinkan. Ost- och skinksås. Fräs purjolök och skinka i en kastrull med matfett, tills löken är mjuk
Pasta med ost- och skinksås

Pasta med ost- och skinksås

broccoli koktOst- och skinksås. Servera pastan nykokt med sås och kokt broccoli. Hacka skinkan. Fräs purjolök och skinka i en kastrull med matfett, tills löken är mjuk
Pastasås med ost och skinka

Pastasås med ost och skinka

Häll av pastan och rör ner tillsammans med riven ost i skinksåsen och servera direkt.  6 port - 10 PP/port1 msk smör3 gula lökar500 g koktskinka1 hönsbuljongtärningNymalen peppar5 dl milda mat extra150 g riven smakrik ost200 g okokt spaghettiTärna lök och skinka och fräs i smöret. 500 g koktskinka
Pasta med skinksås

Pasta med skinksås

Väljer man att ta vetemjöl i är det bra om man blandar i den i skinkan först och sedan tillsätter vätskan
Smalmat  - skinksås med tomater

Smalmat - skinksås med tomater

Servera med kokt bandspagetti och sallad. Strimla skinka, tomater och hackad lök och bryn de lätt, tillsätt kantareller
Spaghetti med skinksås och ärtor

Spaghetti med skinksås och ärtor

1500 g koktskinka på bit. 1400 g spaghetti 200 g gröna ärtor (frysta) 75 g parmesan, finriven 500 g koktskinka på bit 2 dl vispgrädde 25 g smör 1 krm svartpeppar 1 krm salt 1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i en stekpanna. Tärna skinkan i 1x3 cm stora bitar, lägg ner den i stekpannan och stek ca 2 minuter
Spagetti med skinksås och gröna ärtor

Spagetti med skinksås och gröna ärtor

400 g spagetti200 g frysta gröna ärtor75 g finriven parmesan500 g koktskinka på bit2 dl matlagningsgrädde (ska vara visp)25 g smör1 krm svartpeppar1 krm salt1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i stekpannan och tärna skinkan i bitar och lägg ner den i stekpannan och stek i 2 minuter. 500 g koktskinka på bit
Simpel äppel- och skinksås

Simpel äppel- och skinksås

Tillsätt strimlad skinka när löken har mjuknat något och stek tills de fått lite färg. påläggsskinka). 180 g koktskinka (tex

Fusilli med sparris och skinka

Koka Fusilli Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med sparris- och skinksåsen
LCHF tips - temainlägg

LCHF tips - temainlägg

Två olika skinksåser. Köttfärsröra med kokt broccoli. Skinka, mjukost, ost, några få grönsaker, ägg och yoghurt
Ungersk paprikapasta

Ungersk paprikapasta

Tillsätt pastan till skinksåsen och blanda väl. Skär den koktaskinkan först i strimlor och sedan i tärningar
Skinklasagne

Skinklasagne

Skinksås. Julskinkan håller ungefär en vecka så har du någon kvar börjar den säkert sjunga på sista versen nu i dagarna