Pressa ner vitlök och smaka av med ytterst lite salt. Bara man har ett par ägg hemma så går det ju i stort sett att fylla pajen med vad som helst som finns hemma i kylen, till exempel broccoli och ädelost
”Servera pajen med en fräsch sallad och njut av varje tugga. Pressa i vitlöken. Klä en pajform med bakplåtspapper eller smörj den med smakfri kokosolja
Har utgått från en vanlig ost- och skinkpaj men smaksatt den medvitlök, purjolök och dragon. Stek den i lite smör tillsammans med den hackade purjolöken och rivna vitlöken
Fyll pajskalet med röran och häll över äggstanningen. Finhacka vitlöksklyftan. Servera med sallad. Fräs paprika och purjo i smör tills purjon mjuknat, tillsätt vitlök och skinka
Låt vila tio minuter, under tiden pressar du ner vitlök i yougurten. Jag gillar att göra paj ibland och till just den här supergoda ost och skinkpajen vill jag alltid ha tzatziki
En härlig ost och skinkpajmed mycket smak och krispigt pajskal. Avsluta med att pressa i vitlöken. Placera i en matberedare (använd kniven) med övriga ingredienser, men spara vattnet
”Servera pajen med en fräsch sallad och njut av varje tugga. Pressa i vitlöken. Klä en pajform med bakplåtspapper eller smörj den med smakfri kokosolja
Skinkpajmed broccoli. Pressa vitlöken och blanda med majonnäsen. Idag blev det en påskmiddag med paj, det är en rätt som jag gillar och man kan variera i det oändliga
Förra gången provade jag med olivolja och nu har jag keso i degen. Ansa och klyfta svampen, skär salladslöken i centermeterbreda skivor, hacka vitlöken och strimla skinkan