Skinkpaj färskost recept

Skinkpaj med färskost och spenat

Skinkpaj med färskost och spenat

1150 g Arla® färskost naturell. 200 g rökt skinka 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 ägg 1 tsk salt 65 g färsk spenat 1½ dl Arla Köket® riven ost gratängHacka ihop smör och mjöl till en grynig massa
Skinkpaj med färskost

Skinkpaj med färskost

100 g färskost naturell. 200 g färskost. Blanda vetemjöl, kesella och smör till en deg. Tryck ut degen i en pajform
Skinkpaj med färskost och spenat

Skinkpaj med färskost och spenat

Blanda färskost, ägg och salt. Rör ihop färskostblandningen med skinka och spenat. Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa
Julmatsrester

Julmatsrester

Skinkpaj på sesambotten. Strö över ruccola och servera med en klick färskost. Här kommer lite tips på vad ni kan göra med era julmatsrester, eller på mycket av maten som butikerna försökt bli av med just nu

Doritas skinkpaj

200 g färskost. Mixa ihop ingredienserna till bottnen i matberedare. Tryck ut degen i en pajform. Sätt paprika,ärter och skinka på bottnen

Färskostpaj

Räkpaj, skinkpaj samt broccoli- och paprikapaj. Vispa samman ägg, grädde och färskost. 200 gram färskost typ philadelphiaost vitlök och örter. 200 gram färskost typ philadelphiaost vitlök och örter