Skinkpaj dinkelmjöl recept

Ost- och skinkpaj

Ost- och skinkpaj

Idag har jag lagat en underbar ost- och skinkpaj. 1,5 dl dinkelmjöl1,5 dl grahamsmjöl125 g smör3 msk vatten. Kram 1,5 dl dinkelmjöl
Ört- och skinkpaj

Ört- och skinkpaj

1 dl dinkelmjöl. Sätt ugnen på 200 °C. Pajskal. Mixa mjöl, smör, crème fraiche och salt till en pajdeg. Tumma ut den i en stor pajform, ca 26 cm i diameter
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Den här gången använde jag dinkelmjöl och havrekli i pajdegen. Quiche Lorraine, ost- och skinkpaj (4 port
Broccoli- och skinkpaj med ädel smak

Broccoli- och skinkpaj med ädel smak

Dessutom innehåller degen även dinkelmjöl, viket är snäppet nyttigare än vanligt vetemjöl. Broccoli- och skinkpaj med ädel smak 6 port. Pajskal 1 1/2 dl vetemjöl1 1/2 dl diktat dinkelmjöl3/4 dl matolja/rapsolja1/2 dl vattenFyllning 1 1/2 dl riven ost300 g fryst broccoli1 pkt rökt skinka eller kalkon1 Castello Organic mild grönmögelostÄggstanning 3 ägg1 1/2 dl mjölksalt & pepparBlanda ihop ingredienserna till pajdegen
Zucchini- och skinkpaj

Zucchini- och skinkpaj

1 dl dinkelmjöl. 1 dl dinkelmjöl. Åhhh. det är så gott med paj. Här har jag gjort en extra stor sats i en extra stor pajform så att pajen räcker lite längre

Paj och paj

Den här ost och skinkpajen får bli min lunch idag. Jag gjorde pajdegen med hälften graham och hälften dinkelmjöl, det ger en jättegod pajdeg