Skinklasagne recept

Skinklasagne

Skinklasagne

Strimla julskinkan och gör en skinklasagne, vetja. Har du julost kvar kan du ju riva den över skinklasagnen också
Skinklasagne

Skinklasagne

Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjöl och rör om. Späd med mjölken och koka upp under omrörning. Låt koka i 5 minuter

Matplanering

Squash och skinklasagne. Här på Salt&Peppar brukar det vara Maria som står för veckomenyerna. Det betyder inte att vi här hemma inte planerar, bara att jag inte gör det vid datorn
Vardag.nu fyller fyra!

Vardag.nu fyller fyra!

Bland annat gjorde jag den här skinklasagnen. Hipp hipp hurra för bloggen på din fyraårsdag. Det har varit ett händelserikt år för mig, inte minst på det personliga planet

Skinklasagne

 Vill man ha något som går fort att sno ihop men ändå gott till middagsmålet. så är detta en rätt att ge sig på
Mammas Skinklasagne

Mammas Skinklasagne

purjolök1 paprika300 g rökt skinkaca 1 1/2 dl het chilisåssalt och pepparlasagne plattorsås. 1 1/2 msk mjöl5 dl mjölksmörädelostSkär purjolök, paprika och skinka i bitar

Viktväktarnas Skinklasagne

Hacka löken och fräs i oljan. Strimla skinkan och fräs med i löken,. häll på tomaterna. Smula i buljongtärning och krydda med oregano

Skinklasagne

Sätt ugnen på 225 grader. Skär skinkan i strimlor. Vispa ut mjölet direkt i. mjölken i en stor kastrull. Låt det koka upp under omrörning

Smalmat skinklasagne

Skär grönsakerna i mindre bitar och hacka löken grovt. Fräs alltsammans i olja. Krydda med salt och peppar

Skinklasagne

1.  Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjöl och rör om. Späd med mjölken och koka upp under omrörning. Låt koka i 5 minuter