En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Lägg skivor av rökt skinka på köttet och bred ut röran och rulla ihop
Idag stekte jag julskinka i soja och åt med grönkål och bulgur. Grönkål är det bara jag som gillar så det brukar jag äta antingen innan jul eller efter, oftast bara i stuvning men här stekte jag den med vitlök och det funkade riktigt bra
vitlöksost. Bruschetta med serranoskinka och fikon. dela skinkan i lagom bitar och lägg på. 1 påse bruschetta (zeta med vitlök och persilja är god). 6 skivor serranoskinka. Lägg sedan på vitlöksost ca 1 cm jämt och lägg ihop delarna
Skär skinkan i bitar och ner med det. Häll grädde i kastrullen och klicka ner vitlöksosten. 0,5 Creme bonjour grekisk vitlök. 6 skivor kokt skinka. 0,5 Creme bonjour grekisk vitlök. 6 skivor kokt skinka
Årets Kock brukar få smaksätta sin egen crème fraiche hos Arla, och den senaste i raden är rostad vitlök/timjan, som är smaksatt av förra årets vinnare Tomas Diederichsen
Skala och hacka lök och vitlök. Pastalåda med skinka. Strimla skinkan och vänd ner den i pannan. 200 g skinka. 1 klyfta vitlök. 200 g skinka. 1 klyfta vitlök
Koka upp grädde, crème fraiche och pressad vitlök. Broccoligratäng med skinka och ostsås, 4 portioner500 g broccoli6 soltorkade tomater i olja200 g kallrökt el. lufttorkad skinka i skivorOstsås2 dl grädde (späd med lite mjölk om du använder vispgrädde)2 dl crème fraiche1-2 vitlöksklyftor2 dl riven lagrad ostsalt, pepparSätt ugnen på 225°C. Broccoligratäng med skinka och ostsås, 4 portioner. 1-2 vitlöksklyftor
Skala och skiva vitlöken tunt. Fräs purjolök, svamp och vitlök i lite matfett ca 5 minuter. Tillsätt skinkan och låt den fräsa med 1 minut. 1 st vitlöksklyfta. 5 pkt skinka