Gjorde små smörrebröd till förrätt, det funkar alltid Nr 1 Rågbröd Sallad ägg Kvantumsill Nr 2 Ljust bröd sallad ost skinka mimosasallad Nr 3 Ljust bröd sallad leverpastej ättiksgurka 1 R
Här på ett surdegsbröd med crispsallad i botten, tunnskivad skinka, grillad sparris, cocktailtomater, cornichons, picklad rödlök, persilja och dansk remouladsås
Jag satte mig på uteserveringen på den lugna och soliga gatan och beställde in ”Amalie’s eventyr”, vilket var kycklingfilé, skinka, champignon á la crème, bacon och en skiva vitt rostat bröd
Får du stek över, så fortsätt dagen därpå i dansk stil och gör välfyllda smörrebröd. 6 portioner1 1/2 kg färsk skinka med svål, skuren i halvcentimetertjocka ränder2 tsk saltca 2 dl vattenSätt ugnen på 225 grader. 1 1/2 kg färsk skinka med svål, skuren i halvcentimetertjocka ränder