Vik samman och linda skivor av lufttorkad skinka runtom filén. Blanda matlagningsgrädde (men spara lite att blanda ut idealmjölet med), kycklingfond och sherry i en kastrull
Vill man ha lite mer smak, kan man toppa med korv, skinka eller manchego-ost. Heta räkorEn rätt som har ett gott sting och passar finfint till en torr sherry
Lägg ut skinkan på plåt. 0,5-2 msk sherry vinäger (funkar även med rödvinsvinäger). ca 100 gr tunt skivad Serranoskinka. 0,5-2 msk sherry vinäger (funkar även med rödvinsvinäger). ca 100 gr tunt skivad Serranoskinka
4 portioner, 1 timme 50 g hasselnötter 2 röda paprikor 150 g god ädelost, t ex ädelblå från Skärvången 4 kycklingfiléer 1/2 kruka basilika 4 kvistar rosmarin salt nymalen svartpeppar 4 skivor rökt skinka, t ex Tvärnö eller Schwarzwald olivolja eventuellt lite vitt vin eller sherry 1. 4 skivor rökt skinka