Smörj en ugnsform och bottna med ostsås. Smält smöret i en kastrull och blanda ner mjölet. Fyllningen består av rökt skinka, och squash som varvas med en ostsås med både västerbotten och keso
Smaka av såsen väl och bred den avsvalnad över riset och skinkan. Currysås. * Smör. Denna måltid har följt med mig från hemmet, kom ihåg att vi mina föräldrar alltid gjorde den på överbliven julskinka
Stek champinjonerna i smör så de får fin färg. Lägg i löken, strimlade skinkan och baconen och stek en stund tills baconen är färdiga och löken glansig
Vispa till en slät sås. Smält smöret i en kastrull. Låt såsen sjuda några minuter. Häll såsen över brysselkålen och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills den fått fin färg. 1 ½ msk smör
Sås. Smält smöret i en kastrull. Cordon Bleu är en panerad kycklingfilé med skinka inuti, om ni hellre vill göra den vanliga versionen så klicka på länken här ovanför
Låt det koka ihop till en krämig sås. Stek lök, svamp och skinka i smör. I fredags blev Najni plötsligt sugen på just crêpes, och bestämde sig för att fylla dem med svamp och rökt skinka