Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kall sås, lite potatis och grönsaker
Sila och gör en god sås av stekskyn. Skala och skiva löken och moroten grovt ovanpå skinkan. Skölj skinkan under kallt vatten och placera den i lergrytan med svålen uppåt
Tillsätt den tärnade skinkan och låt det hela fräsa ytterligare någon minut. Fräs löken i matfett i en kastrull tills den blir guldgul och nästan genomskinlig
Jag använde två sorters tortellini, en med spenat och en med ost/skinka. Tortellini är jättegott att gratinera med en ostsås och lite av det man är sugen på
Slå över såsen och strö över osten. Fräs lök och vitlök utan att det tar färg några minuter. Ett gott recept när man har helgskinka eller julskinka över
Låt det koka ihop till en krämig sås. Stek lök, svamp och skinka i smör. I fredags blev Najni plötsligt sugen på just crêpes, och bestämde sig för att fylla dem med svamp och rökt skinka