Köttet smakar salt tack vare ostronsåsen och sojan och lite sött för det är ketchup i också. Jag vet inte varför men ibland kan jag bli så himla sugen på den här typen av rätter, där köttet inte simmar i sås utan bara skapar en smakrik yta
Kanske kan man göra dem lite mindre så att de skulle passa som tilltugg till drinken eller som en förrätt och fylla dem med något extra gott som fetaost, tomater och rökt skinka, eller brieost och kyckling, någonslags spenatröra, grillad paprika eller liknande…
Strimla skinkan och skär löken i smala ringar. Rör ner krossade tomater, ketchup, peppar och vitlök. Smaka av såsen och salta lite om det behövs, gärna med Lawry's Seasoned Salt
Hade jag haft mer tid hade jag nog brassat på lite knaperstekt bacon och blandat i gratängen också, eller en riktigt rökt och god skinka att blanda samt smörstekt broccoli
Blanda under tiden såsen. ketchup. Servera kycklingen med kokt ris och såsen. Sås. Rulla 2 skivor skinka och 2-3 skivor ost i fyra rullar. 8 skivor rökt skinka
Precis som sist ställde vi fram filmjölk och kalaspuffar, olika mjuka och hårda bröd, olika sorters mjukost, smör, nykokta ägg, kaviar, ost samt skivad rökt skinka