Red av såsen med maizena eller arrowrot utrört i lite vatten. Lägg en äppelklyfta, ett katrinplommon och lite ädelost på varje köttskiva och rulla ihop
Gott, enkelt & såååå god sås. Lägg ner katrinplommon, lök, äppel och morot i bitar och buljongtärning. Servera steken i skivor med den goda såsen och kokt potatis och gärna lite grönsaker som tex broccoli eller brysselkål
Red av såsen med maizena eller arrowrot utrört i lite vatten. Lägg en äppelklyfta, ett katrinplommon och lite ädelost på varje köttskiva och rulla ihop
Hacka vitlöken, tärna skinkan och repa av salviabladen. Såsen. Tillsätt katrinplommon. Salta och peppra steken invändigt, lägg på vitlök, skinka och salvia
Och under de dagar vi var där fick vi njuta av oxrullader fyllda med skinka och katrinplommon, en fantastiskt god sås (som bara pappa kan göra) och så massor med stekta kantareller (som pappa och hans sambo har plockat)
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…