Skär den skivade skinkan i långa stänger och sedan i små, små bitar. Det är en fördel att använda skivad skinka, annars är det svårt att få tillräckligt tunna bitar
Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar. Sås. salladsskott, sallad och örter (t ex dill, bladpersilja, körvel, gräslök)
Låt såsen puttra några minuter under omrörning. Tillsätt hackad gräslök och dragon. Servera biffarna med sås, sallad och rösti som är en schweizisk potatiskaka
Blanda ingredienserna till såsen. Servera med såsen. 2 msk hackad färsk gräslök. Låt stå i kyl ca 30 min. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av
Skär skinkan i strimlor eller mindre bitar. Smaka av och bestäm själv om såsen behöver saltas - det kommer ganska bra med sälta från ädelosten och Black & White-kryddan
Koka tortellinin och rör ner i såsen. 1 champinjoner, skivad 1 paket rökt skinka, strimlad 1 knipplök 1 paprikor, bitar 1 burk crème fraiche, franska örter Gräslök och persilja, hackad Tortellini Riven prästost Fräs svampen och skinkan i lite smör. 1 paket rökt skinka
Tärna paprikan och skinkan i små bitar. När de är färdigtinade så tänkte jag gratinera dem i ugnen tillsammans med god sås - kommer bli mums för lilla magen