Kassler, skinka & bacon. Vispa samman grädde, tomatpuré, sweet chilisås och curry. Detta receptet har jag fått av en av mina arbetskollegor och det är en härligt välsmakade gratäng där ris och kassler samsas tillsammans med en smarrig sås med smak av chili som bryts av perfekt mot den fräscha smaken från mandarinerna
Strimla skinka eller fläskkött. Fräs curry samt chilisås sriracha eller färsk chili i någon msk olja. Vänd i söt soja ketchap manis, ljus salt soja samt sweet chilisås
Strimla skinkan eller fläskköttet. Tillsätt curry och chilisås och fräs runt någon halv minut. ihop kall sås enligt förslag ovan om du önskar ha den till
Avsaknaden av skinka gjorde att jag började pröva att göra något liknande av kalkonbröst. Såsen till gjorde jag av Majonnäs, Yoghurt, Grädde, riven Vitlök och Havssalt
Lägg ut skinkan och strö över de färska kryddorna. Tillsätt vin, vatten, vinäger och kalvfond och låt såsen koka utan lock tills knappt hälften återstår