valfria örtkryddor - jag tog oregano. Fördela tomatsåsen på de förgräddade pizzabottnarna, och sedan champinjoner, skinka, mangold, ugnstomater och mozarella
Lägg i skinkan och örtkryddorna i såsen, låt fräsa ett tag. Medan den svettas utan att ta färg strimlar du skinkan och hackar tomaterna om du använder färska tomater
Bryn skinka i smör så att de får lite färg, krydda med salt & peppar. Om såsen till grytan känns väldigt tunn så kan du reda av den med lite maizena redning
Denna pastasås brukar vi laga ganska ofta, superenkel att variera lite efter smaken på färskosten och vilket kött man tar, oftast använder vi kassler eller skinka men också jättegott med bacon som idag, eller då och då korv
Strimla skinkan och skär ananasen i bitar. Bred ut tomatsåsen men inte ända ut till kanten. Rör i tomatkross, tomatpuré, örtkryddor, salt, peppar och socker
-)Det går att använda vilken lufttorkad skinka man vill, jag har svårt att skilja dem åt. Vill man ha ris eller pasta till så behöver såsmängden dubbleras
Tärna skinkan fint och hacka persilja och gräslök. Gör i ordning en skål med sås av gräddfil och hackade örtkryddor, en annan skål med hackad gul lök och en tredje med kaviar, vanlig kaviar ur tub eller löjrom