Bre sedan ut ett lager av ricottablandningen, lägg på några tomatskivor och strö över lite strimlad skinka och pumpakärnor och lägg sist på lasagneplattor
Hacka spenat och skinkan. Häll ricottan och phildelphiaosten i en bunke. Lägg i den hackade spenaten och skinkan, oreganon, salta och peppra efter smak
En med skinka till barnen och en med spenat, ricotta, gorgonzola och valnötter till mig och min man. Skär skinka och purjolök i bitar och fräs i stekpannan Krydda med salt och peppar
Bryn köttfärsen och i med tomatsåsen, skinkan, kryddor, creme bonjour och låt det puttra ihop. 1 gul lök400 g köttfärs0,5 burk Ricotta tomatsås från Barilla0,5 burk Creme bonjour vitlök och örter60 g röktskinka10 champinjonergrillkrydda1 buljongtärning1 klutt chilisås2 förpackningar linguine färsk pastaOstsås. 60 g röktskinka
Receptet är Paolo Robertos och som vanligt tänkte jag skriva, har jag i lite extra parmesan och har jag bytt ut skinkan mot kalkon då jag inte gillar fläskkött
Några skivor röktskinka(jag lade en skinkskiva i varje canneloni). Jag tänkte ge er ett middagstips till veckan som är både enkelt och jättegott- Canneloni med skinka, ricotta och spenat
Lägg på zucchini och skinka , rulla ihop. 250 gr ricotta (jag bytte mot keso). 240 gr röktskinka. Bred 1 msk ricotta på varje pastaplatta. 250 gr ricotta. 240 gr röktskinka. 1 msk ricotta på varje pastaplatta
Skär ostarna i små fina bitar och hacka skinkan tillsammans med vitlöken och bladpersiljan. 250 gram ricotta (går utmärkt med philadelphiaost också). Ca 100 gram riktigt god skinka, lufttorkad eller rökt. 250 gram ricotta (går utmärkt med philadelphiaost också)