Krydda med paprikapulver. Skär skinkan i tärningar och fräs tillsammans med löken. 300 g rökt skinka. 1 tsk paprikapulver. 300 g rökt skinka. 1 tsk paprikapulver
150 g rökt skinka 250 g broccoli 1 röd paprika 4 ägg 2 dl matgrädde 1 mozzarella ost 1 dl riven lagrad ost salt peppar Gör så här. Sätt ugnen på 200 grader Blanda snabbt ihop ingredienserna till pajdegen Tryck ut degen i en pajform eller annan ugnsfast form Lägg broccolibuketter, tärnad skinka och hackad paprika i skalet Smula sönder mozzarellan och blanda med den rivna osten Strö över blandningen i pajskalet Blanda samman äggstanningen salta och peppra, man kan vara generös med peppar då men ej kryddat pajen i övrigt Slå över stanningen över resten av fyllningen Grädda i 45-50 minuter 150g margarin. 150 g rökt skinka. 1 röd paprika
Skär skinka i mindre bitar och blanda ned i kastrullen. Gratinerad paprika med skinkfyllning, 2 portioner. 1 pkt rökt skinka à 200 g. Gratinerad paprika med skinkfyllning, 2 portioner. 1 pkt rökt skinka 200 g
Skär paprika och äpple i små bitar. Skölj och hacka purjolök fint och skär skinka i lagom stora bitar. Blanda ihop crème fraiche och majonnäs i en skål och tillsätt skinka, purjo och ägg
En annan pastarätt som sköter sig själv i ugnen och som är perfekt att laga på rester är makaronipudding, kan varieras med köttfärs, korv eller skinka beroende på vad som finns i kylen
Tips idag på en jättegod och krämig skinksås med paprika och champinjoner. Tvätta och tärna paprikan. 400 gram strimlad skinka. 1 stor röd paprika. 1 tsk paprika. Tillsätt sedan skinkan, paprikan och fräs ihop 5 min. 400 gram strimlad skinka. 1 stor röd paprika. 1 tsk paprika